mandag 15. juni 2009

Mandag

I helga (fredag og lørdag) har jeg jobba tilsammen 16,5 t. Håper egentlig dessverre at jeg skal jobbe kommende helg, med tanke på penger. Har endelig lært meg at penger må jeg faktisk jobbe hardt for. Note to self: skriv inn på timepermen på puben.

Ellers var jeg ute med Erin og Eivind på fredag, tok et par pils på Rock City og etter stengetid dro til Ruthless MC og festa til.. 6-halv sju tida. Kom endelig hjem, og ankelene og leggene mine stivna helt ettersom jeg hadde gått sjukt mye på jobb. Men det er gøy, svett, stressende og fint. Fikk til og med leke munk med kappe og greier. ^^

Har fått litt dilla på Flight of the Conchords


 
Fantastisk sang. "Do you smoke grass out in space, Bowie? Or do they smoke Astroturf?"

Nå sitter jeg og venter på at noe skal skje. Det er som om jeg har forsvunnet fra jordas overflate. Sære greier. 
Ser på Underworld på nrk3. Den er sexy, tøff og vakker. Etterpå skal jeg sette meg ned med bok nr 4 i Drapet på Aurora Lindkvist-serien. Den er så fengende, leser jo nesten aldri bøker, så det sier litt om hvor spennende den er. Har til og med fått mamma til å begynne med å lese den. Så kanskje hun begynner å kjøpe bøkene, så jeg slipper å bruke 100 kr på dèt hver måned, hehe.

Sett mye film i det siste:

og selvsagt fulgt med på Harper's Island. SPENNENDE FFS! Skulle ønske Tv 2 Zebra samsendte med CBS, er ikke så langt bak, men alikevel, Men det er jo det en har Pirate Bay for, vel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar